Länkar om Data & IT

CMS & Publiceringsverktyg

SEOCMS är ett sökmotorvänligt publiceringsverktyg som även är mycket lättanvänt och riktar sig till såväl små som medelstora företag. Publiceringsvertyget SEOCMS finns i olika nivåer utifrån antalet sidor ni är i behov av på er hemsida. När vi utvecklade detta publiceringsverktyg lyssnade vi på våra kunders önskemål om vad ett publiceringsverktyg borde ha för funktionalitet. Vi funderade, utvecklade och slutprodukten som vi är så stolta över blev SEOCMS. Vårt Content Management System ( CMS ) är både sökmotorvänligt och mycket intuitivt och enkelt att administrera.
sökmotorvänligt publiceringsverktyg, cms verktyg, ny hemsida med AddCMS, webbdesign, getupdated

Getupdated / Migit

MigIt är en del av Getupdated som är sveriges största leverantör av Internetmarknadsföring. Affärsidén är att Getupdated skall vara en heltäckande leverantör inom Internetmarknadsföring.

Bläckpatroner från Inky

Handla billiga bläckpatroner hos Inky. Vi säljer även toners och bläck till andra skrivartyper. Med en bläckpatron från inky får du alltid högsta kvalitet till bra priser. Besök vår webbsida och läs mer om våra bläckpatroner.

Getupdated Blogg

Getupdated erbjuder företag hjälp att marknadsföra sig och agera på internet. Getupdated är sveriges största leverantör av Internetmarknadsföring och agerar även internationellt. Vi är en one stop shop inom Internetmarknadsföring, det har visat sig vara ett framgångsrikt koncept då företaget växer explosionsartat.
getupdated

IT konsult - Stockholm Göteborg Malmö

Connect levererar IT-lösningar, kontorsmaskiner och finansieringslösningar för företag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder bland annat webhosting och hosting av andra tjänster, såsom Microsofts Hosted Exchange, Hosted Sharepoint och Hosted Backup. Vi erbjuder även konferensutrustning för konferensrum, nya och begagnade kopiatorer samt andra kontorsmaskiner. Genom att anlita Connect som IT-konsult får ni tillgång till den högsta kompetensen och modernaste tekniken i en koncern. Välkommen!

Datakurs

Addskills är Sveriges största utbildare av Microsoft-utvecklare. Vi erbjuder ett komplett utbud av kurser inom Microsofts utvecklingsverktyg. Certifieringstest ger bevis på din kompetens som både du och din arbetsgivare har nytta av. Addskills är testcenter för både Prometric, VUE samt Dataföreningen, vilket innebär att du kan göra certifieringstest inom bland annat Microsoft Certified-programmet, Microsoft Business Solutions/Dynamics, VMware, Citrix samt ITIL-test hos oss. Vi är dessutom testcenter för Datakörkortet, ECDL.

Hyra datorer - svenskhyrdata.com

Hos Svensk Hyrdata kan du hyra dator och notebook till ett bra pris. Vi hyr inte bara ut dator utan även LCD-TV, projektor och mycket mer.

Colocation

SunGard ser till att du inte missar det viktigaste när det gäller backup: att den görs. Backup är för viktigt för att skötas av människor. Manuella rutiner kan fallera, backup-band kan hamna på villovägar. Det fina med ett automatiskt system från SunGard är att backupen sker via nätet till diskar i SunGards säkerhetsarkiv som lagrar all data i krypterad form. Vår unika recovery-tjänst återställer och säkerställer tillgänglighet till din information och informationsresurser. Co-location hos oss innebär att du har en extern plats för din data som du själv har tillträde till dygnet runt genom eget passerkort. Vår gröna datorhall kräver endast 30% extra elförbrukning för att kyla bort värmen. Välkommen till SunGard - en trovärdig partner och miljömedveten partner.

Circuit - allt inom EPiServer & Webbplatser

Circuit.se gör det mesta inom webb, intranät och communities. Vår egen webbplats är optimerad efter våra behov och sätt att arbeta på, vilket innebär att den ligger på EPiServer CMS 6. Att bygga personliga webbplatser tillhör våra spetskompetenser och vår egen är exempel på just en sådan. Circuit är EPiServer Premium Solution Partner och hjälper företag att utveckla affärsdrivande webbplatser, engagerande communities, sociala intranät och innovativa e-handelslösningar. Circuit är en prisbelönad och marknads-ledande leverantör inom communities i Europa .

Embeded Workbench med Eclipse

Embedded Workbench, GCC & Subversion Embedded Workbench är Windowsbaserad utvecklingsplattform som kombinerar en robust och modern editor med en project manager. Embedded Workbench integrerar alla de verktyg som behövs för att utveckla inbyggda tillämpningar (embedded applikations) , inklusive C / C + + kompilator, makro assembler, linker/locator, och en HEX-fil generator. Funktioner: - Beprövad funktionsrik utvecklingsmiljö(IDE) som underlättar och effektiviserar utvecklarens dagliga arbete - Ett användargränssnitt mot hela verktygskedjan inklusive debugger - Integrerad med Eclipse CDT (C/C++ Development Tooling) - Test och felsökning i simulerad miljö eller på riktig hårdvara - Färdiga projektmallar och integration mot rt-kernel - Visualisering av RTOS anrop samt SFR (special function registers)

Telefonilösningar från Easytelefoni

Easytelefoni telefonilösningar - nytta för din organisation! Våra telefonilösningar kan hjälpa dig med många saker. Spara pengar jämfört med traditionella PBX-baserade telefonisystem. Anslut användare snabbt och enkelt, oavsett var de befinner sig och lägg till nya telefonlinjer snabbare och mer kostnadseffektivt. Glöm alla krångliga kortkommandon och misslyckade vidarekopplingar utan vetskap om kollegan sitter i samtal eller inte. Prova våra enkla och pedagogiska telefonilösningar istället-

Sökmotoroptimering

Till den här bloggen hoppas jag dra läsare som är intresserade av sökmotoroptimering i synnerhet och internetmarknadsföring i allmänhet. Stort och smått om vad som händer inom marknadsföring på nätet kommer att stötas och blötas, välkommen att läsa och att tycka genom kommentarer!

Webbdesign & webbutveckling

Vi designar, utvecklar och underhåller hemsidor som förmedlar ditt företags erbjudande på ett attraktivt och lättillgängligt sätt. Vår webbutveckling sker alltid med den senaste tekniken, som t.ex. HTML5 och CSS3, vilket framtidssäkrar er hemsida och ger den ett intressant intryck! Vi gör även en mobil version av webbplatsen om önskas, detta ger en snabbare upplevelser för alla som surfar med telefonen eller läsplattan. WordPress, Joomla och Drupal är exempel på färdiga kostnadsfria CMS som vi rekommenderar.

Billigt och bra bredband från Ownit!

Ownit är en av många bredbandsleverantörer som verkar i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Vår vision är att alltid vara ledande på pris, service och kvalitet. Våra tjänster vänder sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Vi installerar bredband, telefoni och TV i bostäder och fastigheter med fiber som ger en snabb och säker uppkoppling för användaren.

Sök lediga IT jobb på Toppjobbet.se

På toppjobbet.se kan du hitta flera olika lediga it jobb för dig som är intresserad av att jobba inom IT sektorn. Vi är en sökmotor som hjälper personer att hitta jobb inom alla olika branscher, såsom IT, ekonomi och vårdjobb. Vårt mål är att skapa en lättare kommunikation mellan arbetsgivare och arbetstagare. Besök oss för mer information.

Kategorier

Nya Länkar