Länkar om Material

Livsmedel & Bioteknik - SIK

SIK - Institutet för Livsmedel och Bioteknik AB, är ett industriforskningsinstitut. Institutet är sedan 2005 ett dotterbolag till SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. SIKs syfte är att stärka livsmedels- och bioteknikföretagens konkurrenskraft. Vi erbjuder kundanpassade tjänster med vår kunskap inom teknik/FoU som bas och stärker därmed industrins konkurrenskraft, främst när det gäller kvalitet, produktion, miljö, säkerhet och innovationer. SIK ger också råd och service i FoU-frågor.

Lastpall och annat emballage

Emballage av trä; pallar och pallkragar. På Norrlandspall arbetar vi med emballage såsom pallar och pallkragar. Norrlandspall köper, reparerar och säljer olika former av träemballage ex lastpallar, pallkragar, EUR pallar och b-pallar. Då vi på Norrlandspall köper vi in ert emballage, slipper ni all annan hantering av besvärande träemballage. Vårt system för returpallar är ett rikstäckande retursystem för lastpallar anpassat för gods som lagerhålls utomhus. Det löser många problem och förenklar hanteringen av lastpallar. Den pall som används i systemet heter Returpall B och är en begagnad EUR-pall som genomgått en noggrann kvalitetskontroll innan utleverans.
A pall, B pall, Engångspallar, Lastbärare, Pall pallar, Returpallar, EUR pall

Kabel för alla ändamål

Elproman säljer och marknadsför kabel. Elproman grundades 1967 av Karl Erik Hjelm. Idag har företaget 38 anställda med huvudkontor och lager i Segeltorp strax söder om Stockholm. Elproman marknadsför special-kabel och anslutningsdon med tillbehör, speciellt med godkännande för olika exportmarknader. Våra 6000 lagerhållna artiklar finns upplagda i vårt datasystem, varigenom vi snabbt kan ge aktuell information om lager, priser etc.

Plast profiler & plastdetaljer flourcarbon

Fluorcarbon är ett företag som tillverkar plastdetaljer i långa och korta serier. Företaget är en liten organisation där fokus ligger på att möta marknadens behov och önskningar när det gäller tillverkning av plast profiler. Vi erbjuder ett antal produkter så som tätningsband och slang av Fluorflon (PTFE), Fluorflon belagd glasväv, FEP-krymphylsa, O-ringar av Fluorflon, FEP/PFA inkapslade O-ringar med viton eller silikon kärna m.m. Vi har ett brett sortiment av Nylonit glidlager, diverse olika konstruktionsplaster & high tech plaster. Välkommen med din offert till oss!

Kategorier

Nya Länkar