Länkar om Tjänster & Service

HR-outsourcing och löneoutsourcing

HR-outsourcing skapar kostnadseffektivitet Strävan efter att minska både kostnader och investeringsbehov i organisationen, genom att köpa HR-ousourcing eller löneoutsourcing slipper man investeringskostnader och kapitalbindning. Dessutom skapas mätbara kostnader så att verksamheten varje månad kan veta exakt vad den adminsitrativa löne- och personalhanteringen har kostat. Det handlar om kunskap och kompetens Modern löne- och personaladministration kräver specialkunskap, som dessutom flera personer bör besitta för att kunna uppfylla de krav som en god servicenivå innebär för både medarbetare och verksamhet. Omfattande regelverk och ständiga förändringar i lagar och regelverk ställer även krav på att kontinuerligt underhålla kompetens och kunskap i ämnet.Genom att satsa på HR-outsourcing eller löneoutsourcing så slipper du oroa dig för detta.

Industrilackering

När det gäller industrilackering så ger Stockholms Lackcenter AB en enastående service med perfekta resultat. De genomför både pulverlackering och våtlackering på stora som små arbeten.

Displaymaterial till bra priser!

Tupac levererar displayer, displaymaterial & displaysystem för att dina produkter ska synas där ute. Bordsdisplayer används för exponering av mindre produkter, dessa är anpassade för disk eller annan bordsyta för exponering av era broschyrer och reklammaterial enligt era önskemål. Hos Tupac kan ni beställa allt displaymaterial som ni behöver oavsett om det är ett produktställ, broschyrställ eller en förslagslåda.

Inspektionsluckor

Abat luckan har många användningsområden, man kan placera dem på golv, väggar, tak eller balkonger. Luckan finns att beställa som plan aluminiumlucka, överfalsad, rund men också som skyddsgaller. Aluminiumluckor är perfekta för både inomhus och utomhus bruk. Våra luckor hittar du vid vatten och avloppsverk, sjukhus, broar, tunnelbanor och flygplatser. Beställ redan idag!

Solidworks, pdm, 3d cad system

SolidWorks grundidé är att förse konstruktörer med lättanvänd teknik för produktionsmässig användning till ett rimligt pris. SolidWorks riktar sig till användare med varierande förutsättningar och utbildning, där dessa nyttjar verktyget tillfälligt eller fullt ut. SolidWorks finns även i en SolidWorks Office Professional version som innehåller många användbara applikationer. SolidWorks används inom en rad produktområden såsom: framtagning av gjutgods, svetsade konstruktioner, produktionsutrustningar, processchema (el, hydraulik m.m.), rördragning, fotorealism, animeringar m.m. SolidWorks finns nu i 420.000 exemplar inom industrin. SolidWorks ägs av Dassault Systems som är marknadens största aktör inom CPC lösningar. Fråga oss om: Solidworks pdm 3d cad cad system

Kategorier

Nya Länkar