Länkar om Service

Projektledning med QBIS

Med QBIS får du ett fullgott system för både projektledning som för tidsredovisning. Sköt all projekt planering med QBIS utan krångel. Du kan även hantera supportärenden med QBIS ärendehantering. Nu har även QBIS fullt stöd för CRM och är ett bra webbaserat CRM och säljstöd. QBIS har även språkstöd för engelska med sitt Project management tool. Är du osäker om QBIS är rätt för dig och ditt företag? Varför inte besöka vår webbplats och registrera dig helt gratis för en prov-version. Få kontroll över företagets kundregister, sköt din tidrapport och tidsredovisning online. Qbis kan även med framgång användas för offerthantering och kundhantering.

Företagsförvärv

Företagsförvärv involverar en mängd olika rättsområden och ställer höga krav på så väl juridisk specialistkompetens som erfarenhet från förhandling och projektledning. På Ekenberg och Andersson har vi kunskapen som behövs för att leda alla inblandade genom hela transaktionen.
avtalsrätt, fastighetsrätt, skatterätt

Outsourcing, callcenter o svarstjänster

Kalix Tele24 - Tillhandahåller outsourcing inom telefonpassning och svarstjänster. Kalix Tele24 callcenter hjälper dig med en personlig telefonist som tar hand om telefonpassning och svarstjänst samt telefonsvar åt ditt företag. Hos oss får du en professionell telefonservice till ett rimligt pris.
Växeltjänster, Telefonservice & telefonsvar, Svarstjänst

Callcenter | Transcom

Transcom har kontor med telemarketing och över 200 säljare som arbetar gentemot den svenska marknaden. Vår telemarketing riktar sig såväl mot konsument som andra företag vid handel B2B. Vi arbetar även med exempelvis help desk och IT support och hjälper till med scanning och ärendehantering. Vi arbetar bland annat med outsourcing av it support, reskontraservice, fakturaservice och callcenter. Kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster!

Billig flyttfirma i Stockholm

Välkomna till Actus, vi är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder en komplett och billig flytt. Då Actus är en flyttfirma med full service erbjuder vi alla tjänster som har med flyttning att göra, exempelvis: packning, flyttstädning, magasinering, uppackning, montering, företagsflytt, kontorsflytt, bohagsflytt mm. Det finns många flyttfirmor, men inte många kan mäta sig med vår service och flytthjälp. Vi garanterar att vår flyttfirma gör din flytt så smidig, snabb och säker som möjligt. Ta gärna kontakt med oss för en flyttoffert.

Butiksdata & Sam4s

Datorama är din kompletta leverantör av kassaregister & butikssystem. Vi hjälper dig att hitta rätt butiksdata beroende på vilket behov du har. Sam4s ER-230 är den senaste modellen i SAM4S sortimen av kassaregister. Den har en tystgående blixtsnabb termoskrivare som kan trycka din egen logotyp på kvittot. Den elektroniska journal samt övriga rapporter kan genom en enda knapptryckning sparas till ett SD. Ring oss på datorama för mer information.

Kategorier

Nya Länkar