Länkar om Skolor & Utbildningar

Dags för kompetensutveckling!

STF är känt för sina ingenjörsutbildningar men du kan gå många andra utbildningar hos STF. Vi har kurser i miljö, kvalitet, underhåll och mycket annat.

Ta körkort - Körkortsexperten.se

Välkommen till Körkortsexperten, vi hjälper er ta ert körkort på bäst och effektivast sätt. Körkortsexperten erbjuder dig två olika typer av intensivkurs. I de flesta fall är det bra om du har grundlägande förkunskaper i mc eller bilkörning innan du anmäler dig till en intensivkurs. Exempel på vad vi menar med grundläggande förkunskaper är att du har kört bil några gånger hemma, så du kan krypköra, växla och manövrera bilen vid backning. Kontakta oss gärna för en diskussion kring vilken intensivkurs som vilket upplägg som passar just er bäst
mopedkörkort, handledarutbildning körkort

Truckförarutbildning

Truckutbildarna i Skara erbjuder både privatpersoner och företag effektiv truckutbildning över hela landet. Alla våra kurser är helt företagsanpassande vilket betyder att vi kan komma och utbilda Er personal på plats oavsett dag, kväll eller natt. Vi skräddarsyr en utbildning för just erat företag. Vi kan också utfärda ett speciella truckkort som enbart gäller hos just er. Välkommen att kontakta Truckutbildarna i Skara!

Kategorier

Nya Länkar