Länkar om Arrangemang

Festvåningar i Stockholm

Söker du festvåningar i Stockholm så är Birka Event företaget för dig. Vi har Birkastans bästa festvåning, med plats för upp till 110 personer, och möjlighet att hyra endast festlokal eller för ett fullservice event med gaderob, DJ, mat och musik. För större event så har vi även kontakter för att ordna större festvåningar, t.ex. till julbord eller en stor julfest för företag.

Aktiviteter och dejting för singlar

Aktiviteter för singlar har arrangerats lika länge som ordet singel har funnits. Om än i liten skala. I takt med att upplevelser generellt blivit viktigare för människan har även aktiviteter för singlar börjat efterfrågas. Singlarna blir bara fler och fler och att hitta kärleken har inte blivit lättare. Roligare däremot, då aktiviteterna lockar till både skratt, engagemang och ett ack så viktigt samtalsämne. Shake My World är mötesplatsen för aktiva singlar. Hitta en date, dejta eller träffa nya vänner.

Ljudteknik när det är som bäst - SELA

Ska du anordna ett stort arrangemang? Behöver du bra ljud men har inte kunskapen? Anlita oss på SELA. Vi kan det mesta inom ljudteknik och allt som behövs för scenen. Vi har många års erfarenhet inom branschen och har därför stor kunskap inom det vi gör.

Kategorier

Nya Länkar