Länkar om Underhållning

Hembio

Vår verksamhet startade 1998 och är idag en av landets främsta butiker för upplevelser inom hembio och 2 kanal. Vi testar och jämför själv de flesta produkterna för att kunna ge maximal service och produktkännedom. Ändå har vi bland de mest konkurrensmässiga priserna i Sverige. Vad det än gäller; en försteg, slutsteg, förstärkare, högtalare, Plasma, LCD, LED tv, projektor eller något annat, finns det inget bättre sätt att handla än att först uppleva det personligen. Vi demar även högtalarkablar och andra hi-end kablar.
Högtalare till bra priser, Projektor för hembio, LED Tv & Plasma, Högtalarkablar, Vägghögtalare, Slutsteg 2-kanal, Försteg 2-kanal, Förstärkare 2-kanal

Hyr karaoke hos http://www.123karaoke.se i Stockholm

Hos 123karaoke kan du hyra karaoke på nätet! Vår karaokeutrustning är den bästa i sin prisklass och kan uppgraderas för större möjligheter. Det viktigaste för en god karaokekväll, är ett stort urval av låtar. Vårt omfattande sortiment av karaokelåtar innebär att det är det finns nåt för alla, från små barn till äldre. Våra kunder är allt från grundskolor ända upp till vårdhem för äldre! Vi kan nu skryta med ett karaokebibliotek med nästan 11.000 låtar, som omfattar alla de gamla godingar, ända fram till de senaste hitsen. Kontakta oss för leverans och installation av alla typer av karaoke i Stockholm.

Kategorier

Nya Länkar