Länkar om Logi

Konferens i Göteborg

Boka Konferens i Göteborg och bo i fina lägenhetshotell i en underbar miljö precis intill havetl havet. Våra rum är inredda med personlig prägel och boka din nästa konferens i trevliga och moderna lokaler endast några minuter från centrala Göteborg.

Torups Gästgivaregård - Gästgiveri i Halland

Torups Gästgivaregård har nu återigen slagit upp portarna efter en omfattande renovering. Vårt gästgiveri är en anrik gästgivaregård från 1846. Om du söker för en avslappnande miljö att hålla er konferens i så har vi en av Hallands bästa konferenslokaler, med möjlighet för mat och övernattning. På Torups Gästgivaregård har vi även lunch varje vardag i vår restaurang, och möjlighet att boka golfpaket i samarbete med Rydö Golfklubb.

Konferens

Arlanda Hotellby ordnar konferenser för små grupper från 2 personer till stora på 90 personer. Med varierande storlekar på lokaler så erbjuder vi många möjligheter för att skapa ett lyckat möte.

Hotell i Stockholm - Unique Stay Hotels

Unique Stay Hotels består av sex totalt olika anläggningar, anpassade för att ge totalt olika upplevelser, olika atmosfärer, läge, pris och avseende. Vi har sex olika hotell i Stockholm, på olika platser för att vi tror att olika gäster söker olika saker. Alla har olika behov, eftersom alla vill ha olika upplevelser. En del behöver någonstans att sova en stund mellan konferensdagar, medan en del ska fira sin bröllopsdag eller komma ifrån vardagen i form av en lyxig weekend. Bland våra olika hotell i Stockholm ingår, bland andra, Mälardrottningen, ett båthotell med unik inredning och atmosfär, ibis Stockholm Spånga, Solna Hotell & Vandrarhem och Rösjöbadens Camping.

Kategorier

Nya Länkar