Länkar om Trädgård

Tält av god kvalitet

AM Tältsystem kan erbjuda nästan alla typer av tält som partytält, förrådstält, profiltält, racingtält och även hallar, lagerhallar och väderskydd till mycket konkurenskraftiga priser. Våra lagerhallar är tillverkade i kraftig PVC-väv och klarar höga snözoner.

orangerier

Specialist på vackra trädgård, uterum, lusthus och paviljoner plus allt annat som du kan tänkas vilja ha till din trädgård. För bästa inspiration rekommenderar vi att du besöker våra två utställningsträdgårdar för att se hur naturlig och trivsamt du kan få i din trädgård. Vi har fristående växthus, uterum och lösningar för det mesta, det är endast fantasin som sätter dina gränser. I våra växthus kan du se skiftningar och vi har de tillbehör du behöver för att underlätta ditt odlande.

Motorsåg - Södermalms Trädgårdsmaskiner

Södermalms Trädgårdsmaskiner är en av Stockholms största återförsäljare av trädgårdsprodukter och reservdelar till dessa. På Södermalms Trädgårdsmaskiner hittar du allt du behöver till din trädgård ifråga om maskiner. Vi tillhandahåller åkgräsklippare och vanliga gräsklippare från ett antal ledande leverantörer. Här kan du även köpa en motorsåg! Vi erbjuder dessutom service och reparationer på alla märken vi saluför. Hos oss kan du förutom gräsklippare även köpa andra typer av trädgårdsmaskiner som en motorsåg, grästrimmer, snöslunga eller varför inte en alldeles egen kompostkvarn?

Växthus och krukor från Plantigo

Välkomna till Plantigo. Vi är en välsorterad internetbutik med brett sortiment med krukor, blomkrukor, odlingsbänkar och allt ni kan behöva till ert växthus och trädgård. Plantigo säljer främst tillbehör inom trädgård, balkongodling och inomhusgrönska. Hos oss köper ni enkelt hela växthus, miniväxthus, krukor, blomsterlökar, blomkrukor, gräsfrö och andra fröer av olika slag. Vi erbjuder ett brett sortiment av krukor via nätet. Vi har blomkrukor, ytterkrukor och plastkrukor till riktgt bra priser. Här kan ni enkelt få en god överblick över säsongens lökar och fröer. Hos oss hittar ett stort utbud av höstlökar, vårlökar, gräsfrö och ja till och med fågelfrö, givetvis kan ni även köpa fågelmatare till. Vi erbjuder Hasselfors Garden's växthus med modulkonstruktion då ger helt nya möjligheter att se på odling, förvaring och vistelse i er trädgård.

Kategorier

Nya Länkar