Länkar om VVS

Kamin med skorsten

På Kaminexperten finner du ett stort sortiment av braskaminer, insatser och gjutjärnskaminer. En braskamin är som gjord för stunder i lugn och ro. Tillsammans med sin käraste kan man njuta av lågorna och värmen som braskaminen avger. När du installerar en av våra braskaminer eller pelletskaminer i ditt hem kommer du att kunna njuta av de unika stämningen som levande eld ger, så ofta du vill. Vi har kort sagt Sveriges billigaste kaminer. Välkommen till Kaminexperten!
vedspis, braskamin

Bra vattenkraft

I Sverige kan vi ha bra och effektiv vattenkraft - allt för att stödja miljövänlig och klimatvänlig el. Gör det krångelfritt med Enkla Elbolaget!

Hemluft kan Ventilation Stockholm

Gäller det ventilation i Stockholm så gäller det Hemluft - de har stenkoll på vilken viktig balans som råder mellan hälsa och ekoenomi samt saker som frånluftsventilation, luftfilter, ventilationsfilter, värmeväxlare och ventilationsaggregat. Med sin servicekänsla och sitt kunnande är de redo att hjälpa dig med dina dito behov!
Ventilationsfilter kräver service

Skorstenar, isokern & permeter

Välkommen till Schiedel skorstenar. Schiedel skorstenar har varit i branschen i närmare 40 år, vi vet det mesta som gäller din eldstad, skorstenar och skorstenstillbehör till den svenska marknaden. Det finns en mängd olika sorters skorstenar och det är inte alltid lätt att veta vad man bör välja. Vi på Schiedel delar gärna med oss av våra erfarenheter och hjälper er att ta reda på vilken skorsten som möter just era behov. En blockskorsten passar för alla typer av eldstäder, oavsett om det är en braskamin eller en vanlig eldstad. En stor fördel är att du enkelt kan ansluta flera olika eldstäder i samma skorsten. Isokern Marknades säkraste skorsten!
öppen spis, eldstad

Bad baderom & baderomsmøbler - aspenbad.no

Aspen jobber kun med baderom og baderomsmøbler. Det er bedre å gjøre en ting virkelig bra, enn å gjøre mange ting middelmådig, synes vi da. Vi står selve for tegning, konstruksjon, produksjon og montering av alle våre produkter i nye og formålstjenelige lokaler i Jønkøping. Vårt mål er å gjøre din private stund på din bad så behagelig som mulig. Vi tror at gjennomtenkt møblering spiller en viktig rolle i dette. Aspen jobber kun med baderom og baderomsmøbler. Det er bedre å gjøre en ting virkelig bra, enn å gjøre mange ting middelmådig, synes vi da. Vi står selve for tegning, konstruksjon, produksjon og montering av alle våre produkter i nye og formålstjenelige lokaler i Jønkøping. Helt siden starten har vi bevisst siktet oss inn mot det øvre kvalitetssegmentet og tenkt langsiktig når det gjelder våre baderommøblers form og funksjon. Noen eksempler på det er ekte porselensvasker og ferdig sammensatte møbler med smarte tekniske detaljer.

Värmepumpar och luftkonditionering - Mitsubishi

Mitsubishi Electric Aircon har marknadens bredaste sortiment av klimatsystem, VRV och VRF system, värmeväxlare, värmepumpar, luftkonditionering. Vi inom airconditioning är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning av omkring 5 miljoner aggregat per år. Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla våra värmepumpar är anpassade för just vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste värmepumpsprogram med oändliga möjligheter för att tillgodose just ditt behov på inneklimat.

Vattenrening Vattenpumpar Vattenrenare

JMS Vattenrening erbjuder produkter för vattenrening som olika typer av vattenfilter (tex uv-filter och järnfilter), vattenpumpar och vattenanalys. Vi erbjuder dig expertrådgivning före ditt köp och hjälper dig att välja rätt utrustning och servicelösning för ditt specifika behov.

ventilation och skorsten

Hos Soliduct kan ni köpa allt inom skorsten och ventilation. Oavsett om ni söker efter information eller material för att förbättra din ventilation eller skorsten har du kommit rätt, vi har materialet! Här hittar du allt till din skorsten och ventilation ! Kontakta oss gärna för tips och råd, t ex om hur du gör en skorstensrenovering.

Kategorier

Nya Länkar