Länkar om Hantverkstjänster

Fasadrenovering - Fasadputs

Valbo Fasad utför fasadrenovering och andra fasadarbeten (fasadputs, fasadrengöring m.m.) över hela Sverige. Med 40 kunniga yrkesmän och mer än 25 år i branschen har vi stor rutin att falla tillbaka på, och vi utför såväl stor som liten fasadrenovering. Vi har flera referensjobb, och har varit nominerade flera gånger i årets bygge.

Renovering av hus

Behöver du duktiga snickare och hantverkare för renovering av ditt hus? Parkettspecialisten har helheslösningar för dig som behöver hjälp med renovering av lägenhet eller villor i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av parkettgolv, parketlättning, golvslipning , lägga furugolv, måleri och snickeriarbeten, mattläggning, marmorslipning av golv och sättning av marksten. Vi vill att du som kund ska känna trygghet i utförda arbeten och köp. Vår målsättning är att nöjda kunder alltid kommer tillbaka. Parkettspecialisten lämnar alltid 5 års garanti med ett garantiprogram. Många företag försöker kopiera originalet, men har bara varit verksamma i branschen några månader med bristande kunskap. Vänd er med trygghet till oss, vi kan slipa golv!

Glasjour i Stockholm

Söderglas är en glas firma som utför alla sorters glasarbeten. Vid glasskada i samband med stöld av t ex stereo måste du ta kontakt med ditt försäkringsbolag och sedan göra en drive-in besiktning vid någon av försäkringsbolagens besiktningsstationer innan du anlitar oss. Glassjälvrisk gäller vid enbart glasskada eller glasskada samt stöld av lösgods såsom väskor, mobiltelefoner m m. Stöldsjälvrisk gäller vid glasskada och stöld av t ex bilstereo eller lås-, plåt- och lackskada. Självriskbefrielse är olika för olika försäkringsbolag. Godkänt larm är dock ett måste. Endast personal på besiktningsstationen är berättigad att testa och avgöra detta och notera det på skadevärderingen. Välkommen till Söderglas

Hantverkare Stockholm

BraByggare är en onlinetjänst för att enkelt och säkert kunna hitta seriösa hantverkare. Alla våra hantverkare är kvalitetsäkrade. Man kan som kund även betygsätta alla hantverkare. Vi kontrollerar moms, f-skatt, eventuell svartlistning och gör även en kreditprövning av alla hantverkare som är anslutna till brabyggare.se. Du kan också titta på de profilsidor som våra hantverkare har upplagda på tjänsten och se referensprojekt, omdömen från tidigare kunder, certifieringar och annan information om företaget. Alla företag med sina hantverkare har också en profilsida till din hjälp där du kan se omdömen från tidigare kunder och annan information.

Bruske Måleri

Bruske måleri är specialister på fönsterrenovering, hur komplext arbetet än är. Som regel så kan det vara förmånligt och du kan spara en hel del pengar genom att renovera dina fönster istället för att köpa helt nya fönster. Något annat som du bör ha i åtanke om det har uppstått skador på dina fönster är att det normalt sett inte är en bra idé att vänta med att renovera dina fönster då skadorna kan sprida sig vilket leder till betydligt kostsammare åtgärder.

Kategorier

Nya Länkar