Länkar om Heminredning

madrasser och sängtillverkare

Sov ljuvligt i Lectus sängar - det allra bästa inom sängar, madrasser och resårsängar. Våra sängar har hög kvalitet och vi tetar alla sängar omsorgsfullt. Om du kräver en sängtillverkare som prioriterar kundens komfort och god sömn satsa på en miljömärkt säng som har 25-års garanti.

Fönster & dörrar, Stockholm

Dörrtjänst hjälper dig att renovera ditt kök. Vi utför även badrumsrenovering, altanbyggen och installerar såväl innerdörrar som ytterdörrar samt fönster. Vi tillhandahåller det mesta inom renovering samt installation av fönster och dörrar i Stockholm. Vi gör din badrumsrenovering efter dina önskemål! Vi är inte nöjda förrän vår kund är det med de tjänster vi utfört. Vi hjälper även till att renovera andra slags rum. Ta kontakt med oss, så hittar vi en helhetslösning som passar både parter.

Kakel till bygg - Beijer

Beijer Byggmaterial AB är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor, spridd på ett 70-tal platser i landet från Boden i norr till Malmö i söder. Hos oss finner du alltifrån kakel, mosaik, betong och marksten till golvvärme, ventilation och braskaminer. Vi har även dörrar och fönster, vitvaror m.m. Kort sagt, allt du behöver till hemmet oavsett om det är ett kök eller ett uterum som skall byggas eller inredas. Gör det själv. Bygg, fixa och renovera med hjälp av oss!

Köp dina fönster i Göteborg

På Örns Byggvaruhus kan du investera i ett komplett kök från Marbodal och ett flertal andra leverantörer. Du hittar Örns i Västra Frölunda men levererar med egna bilar över hela Göteborgsområdet. Från Örns byggvaruhus kan du alltid få ett modernt och snyggt golv med lång livslängd. Örns säljer det mesta inom byggmaterial, verktyg och trädgård. Du kan här finna produkter såsom färg, tak, järnvaror, garageportar och isolering. Vi har även färg och fog från ett stort antal leverantörer! Vi har dessutom alla typer av verktyg i vårt varuhus. Våra verktyg håller ytterst hög kvalitet Vårt sortimentet är anpassat för både proffs och hemmafixare! Örns kunder är såväl konsumenter och småbyggare, som en del större företag.

Stengolv

Vi säljer billig laminatgolv för ditt hem. Dessa golvprodukter är ett lämpligt alternativ till riktiga trägolv. Det laminerade golvet ser ut som körsbär, bok, valnöt, eller lönn. Det är viktigt att det köpta laminatgolvet är inte bara billigt, utan också hållbart. För speciella konstruktioner såsom exotiska trägolv kan priset variera. Kontakta oss för en prisvärd lösning som kommer med andra fördelar såsom en enkel installation och underhåll samt en varm naturlig känsla.

Taklampor och takbelysning | Belysningsdesign

Välkommen till BelysningsDesign. Vi är ett svenskt företag som erbjuder taklampor och takbelysning i mängder av variationer över nätet. Hos oss finner ni takbelysning för alla behov! Här hittar du rätt taklampa för alla rum, t.ex. sovrum, vardagsrum, kök, badrum, uterum mm. Vi levererar lamporna inom 2 arbetsdagar. Frakten bjuder vi på! Hos oss hittar ni lampor och belysning i tusental! Vi har sålt belysning på nätet i flera år och har närmare 400 recensioner med ett snittbetyg på 9 av 10. Ni kan med andra ord känna er säkra på att ni blir nöjda med era taklampor ni köpt hos oss!
Utelampor, utomhusbelysning och övrig utebelysning | Belysningsdesign

Kassaskåp till bästa pris

Välkomna till Hareco Safe AB. Hos oss kan ni köpa nya och begagnade kassaskåp som passar era behov. Hos oss köper du kassaskåp med upp till 60% lägre pris än nypris!! På alla våra kassaskåp ger vi 1 års garanti. Välkommen in så hjäper vi er hitta det kassaskåp som passar just era behov.

Kategorier

Nya Länkar