Länkar om Vård & Behandling

Privat vård i Stockholm

Aleris Specialistsjukvård driver privat vård i Stockholm. Vi har specialistläkarmottagningar, diagnostik, medicinsk behandling och operationsverksamhet. Aleris bedriver också äldreomsorg på ett flertal platser i landet. Verksamheten består av äldreboenden, servicehus, gruppboenden för dementa, korttidsboenden, hemtjänst och hemsjukvård. Aleris är ett av nordens största vårdföretag och finns även i Danmark och Norge.

Ögonoperation utan väntetider

Stockholms Ögonklinik är Sveriges största privata ögonklinik, vi utför ögonoperation och behandling för alla åkommor. Vi opererar gråstarr(katarakt) inom vårdval, landstingets taxa gäller. För dig som kommer till oss som privatpatient är priset för en konsultation 1000 kronor och en operation kostar 15.500 kronor per öga. Vida grönstarr avgör våra erfarna specialister vilken metod som passar patientens behov allra bäst. En operation kostar mellan 18.000-21.000 kronor.

Fetma - kirurgi & behandling

Carlanderska är ett komplett sjukhus som erbjuder såväl offentlig som privat sjukvård. Sjukhuset drivs i form av en stiftelse och erbjuder både den traditionella sjukvården och världsledande specialiteter. Vår ambition är att erbjuda personlig vård med närhet till både patienter och vårdköpare. Carlanderska är också en av de största leverantörerna i Sverige på fetmakirurgi och genomför gastric bypass-operationer med hjälp av titthålskirurgi.

Personlig Assistans - Särnmark

Välkommen till Särnmark, vi kan ge dig den hjälp du behöver och vill ha kring personlig assistans i den utstäckning du bestämmer. Oavsett om du vill sköte det mesta kring din personliga assitans själv och bara få hjälp med viss adminstitration eller köpa tjänsten personlig assistans från oss (vi blir då arbetsgivare åt dina personliga assistenter) så har vi tjänster som passar dig.

Stresshantering med hjälp av Helhetsfokus

Stresshantering Samtalsserie kring stress och stresshantering. SYFTET En samtalsserie kring stress och stresshantering ger dig ökad förståelse för vad som framkallar stress hos dig (dina stressorer), hur du reagerar på och hanterar stress (dina coping-strategier). Du får möjlighet att identifiera möjliga förändringar i ditt liv som kan ge en mer balanserad och hållbar livsstil samt tillgång till metoder och verktyg för att hantera och förhålla dig till din stress.

Hörselnedsättning påverkar livet

Din Hörsel tar fram och erbjuder personligt anpassade helhetslösningar för både arbete och fritid. Vi är alternativet för dig som vill ha personlig service och större möjlighet att välja din hörapparat och hörselprodukt själv. Vi erbjuder personligt anpassade helhetslösningar för både arbete och fritid så att du som kund kan leva ett så normalt liv som möjligt.

Kategorier

Nya Länkar