Länkar om Utrustning

Inverter, mutterdragare och bildelar mm

K-Max tillhandahåller ett brett sortiment av industri- och verkstadsutrustning till såväl små som stora företag samt privatpersoner. Genom hög kvalitet till rimliga priser har vi skaffat oss en bred kundbas som köper sina mutterdragare, slipmaskiner, borrmaskiner och liknande av oss. Låt oss få bli din leverantör av luftverktyg och vi lovar dig valuta för dina hårt förvarvda pengar. Kmax, maximal kvalitet hela vägen. Hos K-Max finner du exempelvis svetsutrustning från ledande tillverkare i Europa så som Telwin och Gysmi. Det är viktigt att man väljer rätt svetsutrustning oavsett om man vill investera i en Mig, Tig och eller inverter. Kom till oss och få råd om lämpliga produkter att titta närmare på!

Bilutrustning

Kalmar Bilutrustning är ett företag som funnits i många år och som vet vad kvalitet och kundnytta handlar om. Vi använder oss av beprövade produkter som vi vet fungerar i de fordon som dom ska installeras. Detta tillsammans med välutbildade och erfarna montörer gör att vi installerar väl fungerande system. Du ska alltid känna att du är välkommen till oss med dina önskemål om bilutrustning. Genom vårt samarbete med NyttoService i Kalmar kan vi hjälpa dig med ännu fler saker än tidigare. Vi hjälper dig som företagare eller privatperson. VÄLKOMMEN

Nox reduktion

STT Emtec arbetar med Nox reduktion (avgasrening), bl.a. med hjälp av dieselpartikelfilter och förbättrad motorkatalysering. Jämför man våra moderna partikelfilter med äldre passiva partikelfilter sker sotförbränningen relativt långsamt vilket medför att de inte kan användas i alla applikationer. Med STT Emtecs aktiva filtersystem kan nu användningsområdet utökas. STT Emtecs dieselpartikelfilter finns för både för marina och landbaserade system, och är bland de bästa på marknaden. Vi arbetar ävemn med att trimma Mitsubishi Pajero & Mitsubishi L200.

Trafikledningssystem

Det nya Masternaut bildades genom en sammanslagning av de etablerade telematikleverantörerna Cybit och Masternaut, och erbjuder det största utbudet av telematikprodukter, tjänster och R&D-resurser i Europa Masternaut designar och levererar innovativa lösningar för hantering av den mobila arbetsstyrkan, vilket möjliggör för kunder och partners att stegvis förbättra resultaten och tjänsteutbudet.

Kategorier

Nya Länkar