Länkar om Bilar

Däck

Ralphs däck levererar däck och fälgar över hela Sverige. Hos oss hittar du däck och fälg från kända leverantörer till de flesta bilmärken. Vi har bra priser och hög kvalitet. Bland våra märken hittar du Pirelli, Michelin, Nokian, Ace, OCL Brorson m fl. Välkommen med din beställning.

Skrotbilscentralen är din bilskrot i Göteborg med omnejd

Om du söker hjälp med bilskrotning i Göteborg kan du kontakta oss på Skrotbilscentralen. Vi ordnar hämtning av skrotbil, kör den till skroten och löser bilskrotning åt dig. Dessutom betalar vi dig för det. Så istället för att göra dig besvär och betala för att få bilen skrotad, så betalar vi dig för att skrota din bil åt dig. Du beställer enkelt hämtning av skrotbil via bår hemsida.

Turbo | Masterpower Turbo

TurboTech producerar utbytesturbo, utför renovering av turbo och uppgradering av turbo. Vi arbetar med Garrett (Honeywell Garrett), KKK (BorgWarner 3K), Mitsubishi, Toyota, Holset, Schwitzer, IHI och Hitachi. Vi sätter kvaliteten främst och kan därför erbjuda renoverade turboaggregat med samma prestanda som nya fast till avsevärt bättre priser.

Begagnade bilar hittar du hos Biva!

BIVA hittar du i fem olika städer. Linköping, Norrköping, Uppsala, Örebro och Karlskoga. Vi säljer alla bilmärken i våra begagnade bilar-hallar men våra främsta märken är Mitsubishi, Saab, Chevrolet, Nissan & Subaru som vi även har som helt nya bilar. Vi är dessutom MECA-auktoriserad verkstad och kan tackvare det erbjuda våra kunder avancerad felsökning genom den teknisk utrustning och kunskap som krävs på dagens bilar. Välkommen in!

Kategorier

Nya Länkar